Adventure Vega

 
 
 
 

Adventure Vega er en opplevelsesleverandør som formidler bærekraftige opplevelser i verdensarven, både til grupper og enkeltpersoner. Noe av det Adventure Vega kan tilby er båtturer, havørnsafari, guidede fjellturer, jaktturer, utleie av båt og kajakk og seilturer med erfarne seilere.

Turene inkluderer lunsj med en smak av Vega.

Adventure Vega kan skreddersy opplevelser ut i fra dine ønsker.

 

 

Vil du dra på kajakktur på egenhånd?

Hos Adventure Vega kan du leie kajakk (Vega Designs Expeditions 515 HV) med drakt og full utstyrspakke. Utstyrspakken inkluderer telt til 2 personer, sovepose, primus, kjelesett, termos og startpakke til bål.

Pris for full pakke er 1300,- pr døgn.

Prisen inkluderer transport t/r kai til ferge/hurtigbåt.

Foto: Anton Ligaarden/www.visitnorway.no

 

 

Guidet kajakktur i verdensarvområdet

Turen går fra Vega og ut i Vegaøyan verdensarvområde. Der blir det blir padling, fisking, matlaging i det fri, kos rundt bålet, overnatting i telt og kanskje en allsang. Det blir gjort strandhugg på flere øyer og du får høre historier fra livet “ut i øyan” før og nå.

Pris pr. person fra 2190,-

 

 

Leie av bobil

Hos Adventure Vega kan du leie en Sunlight Cliff 600. En bobil med soveplass til 4, som går som personbil på fergene. Bobilen er fult utstyrt og har sykkelstativ og RiksTV.

Leiepris for 1 uke er 10.000.-. Ønsker du å leie bilen for en helgetur (fredag-søndag), koster det 3500.-. Ett døgn er 1500,-

Dyne, pute og sengetøy koster 150.- pr person. Ønsker du å ha med sykkel på tur koster det 350,- per døgn per sykkel.

 
 
Logo grønn liten.png

KONTAKT

Kontaktperson:
John Helge Breivik

Mob:
959 73 616

E-post:
post@adventurevega.no