Julebord til sjøs

Fotograf: Mats Grimseth

Fotograf: Mats Grimseth

Velkommen om bord på ekspedisjonsbåt en Valiente. SeilNorge og Himmelblå på Ylvingen ønsker å invitere deg og dine venner eller kolleger til en uforglemmelig opplevelse i øyriket på Helgelandskysten. Vår skipskokk ordner deilig 3-retters julemiddag med noe passende i glasset, mens dere slapper av på dekk under nordlyset eller inne i varmen i salongen.

Pris 2990,- per pers. alt inkludert - min 6/maks 12 deltakere.

Velkommen til et spennende og noe uvanlig julebord, i vår 70 fots store seilbåt “Valiente” - et kraftig og robust stålskip med høy komfort . Hvis dere har lyst kan dere seile båten, mens skipperen forteller om Valientes nylige ekspedisjon til Svalbard, Island, Grønland og Færøyene. Underveis på vår seilas finner vi ei fin lita øy hvor vi kan ankre opp og gå i land for å brenne bål og drikke julegløgg.

Vi satser på mye hygge og god stemning hele turen!

Programforslag

14.00 - Vi møtes ved båten i Brønnøysund og går gjennom sikkerhetsrutiner

15.00 - Vi heiser seil og setter kurs mot nordpolen

16.00 - Nøtter og klementiner - O jul med din glede

17.00 - Vi holder utkikk etter hval, nordlys, reinsdyr og ei øde øy

18.00 - Skipper går i land med julebordet og tenner bål - husk varmt tøy

19.30 - Tilbake i båten begynner middagen å nærme seg - innta plassene rundt bordet

20.00 - Middag og ankerdram

22.00 - Vi dropper nordpolen og vender baugen sørover

24.00 - Landgang i Brønnøysund

Hvis overnatting ønskes kan det ordnes, i så fall blir vi på anker over natten og spiser frokost i båten. Seilturen hjemover går i dagslys, og vi er tilbake i Brønnøysund innen kl 13.00. Tillegg i pris for overnatting m/frokost er 2190,- per pers.

Dette er et forslag til program, har dere andre ønsker er vi åpne for å imøtekomme disse. Ta kontakt på himmelblaa@seilnorge.no eller 41104588 for mer informasjon og for å reservere årets mest unike julebord.

Ship O´ HO-HO

Håper vi sees!