Back to All Events

"Hallo heime"

  • Vega Samfunnshus 340 Fv90 Nordland, 8980 Norge (map)

Vega Songlag slår til med revy igjen, og har "gammal-heimen" som scenebilde. Her tas det opp tema som er aktuelt i dag; søppel, ferjetrafikk, oppdrett, avis på lørdag, walk-and-talk ("valk og talg") og mye mer. I tillegg er det mimring om det som har vært, og det blåses liv i "gamle" revyviser - både lokale og nasjonale. Før revyen starter (kl. 20.00) møtes vi i skolens kantine, som vi for anledningen har gjort om til revy-kafe (kl. 19.00). Vi har lagt inn en pause i forestillingen, slik at publikum skal få strekke på beina og tøye ut lattermusklene, og kose seg litt i revy-kafeen. Billetter selges ved inngangen. Pris kr. 200,-
Hjertelig velkommen!

Earlier Event: March 12
Gudstjeneste i Ylvingen kapell
Later Event: March 18
Pubkveld med Thomas Brøndbo