Back to All Events

Marthe Valle Trio

  • Vega kirke 10 Rv839 Nordland, 8980 Norge (map)

Vegadagan er stolt av å presentere en av Norges flotteste stemmer på den første søndagskonserten under årets kulturdager. Hun kommer til Vega i trioformat og vil presentere låter fra sine fire plater. 

Du har garantert hørt låter som "Fader vår" og "Modig" på NRK radio det siste året. Hun er født og oppvokst i Harstad, men nå bosatt i Bergen. 24. oktober 2005 kom hennes første CD, "It's A Bag Of Candy" som hun vant Spellemannprisen 2005 som beste nykommer for. I tillegg var hun også nominert i klassen beste kvinnelige artist samme år. I 2010 kom hun til finalen i norske X Factor 2010.

Billetter kan kjøpes på Hoopla eller på Vega turistinformasjon.
Pris: kr 275,-

Earlier Event: July 14
Vegadagan
Later Event: July 22
Sørbygdfestivalen