Påmelding

Under finner du skjema for påmelding til Verdensarvforum 2019 som finner sted på Vega 7. - 9. mai.

Konferanseavgiften er 3250,- (Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å dele opp denne).

Konferanseavgiften inkluderer:

  • Transport mellom overnattingsstedet og konferansested under konferansen

  • Båttur med guide og mat (7. mai)

  • Alle måltider fra 7. mai kl 09:00 t.o.m. lunsjpakke 9. mai.

Påmeldingsfrist er fredag 12. april

 

Forslag til reiserute

Navn på deltager *
Navn på deltager
Har du tenkt å delta på årsmøtet?
De fleste deltakerne blir tildelt overnatting i ulike rorbuer eller B&B. Alle får enkeltrom, men må dele bad. Størrelsen på boenhetene er fra 2-4 rom. Pris per natt i enkeltrom i rorbu (inkludert frokost) er fra 950,- - 1450,-. Under kan du oppgi hvem du ønsker å dele boenhet med:
Jeg ankommer
Jeg drar
Trapper
Har du/dere spesielle ønsker til overnattingen kan du oppgi det her:
Medlem av Norges Verdensarv
Transport
Jeg ønsker tilgang til sykkel og vil bruke den til transport mellom rorbu/B&B og konferansestedet. (Max 2 km hver vei). (0,-)
Transport fra flyplass (ankomst 6. mai)
MERK: Har du tenkt å reise til Vega med hurtigbåt kan du hoppe over dette punktet, da det kun gjelder de som ankommer med ferge. Om du er usikker på beste reisemåte kan du gå inn på www.visitvega.no/reiseforslag-forum å få hjelp der. Det vil være mulighet å få plass i taxi om man ønsker transport fra flyplassen til fergeleiet mandag 6. mai. Flyplassen ligger 16 km fra fergeleiet. Avgang med taxi fra flyplassen vil da være kl. 10:00/13:15/18:25. Da ankommer man Vega kl. 11:30/14:30/19:30. Under velger du hvilken avgang du vil være med på. (Pris 250,- per person).
Transport Vega (ankomst 6. mai)
MERK: Har du allerede oppgitt at du ønsker transport til fergen, kan du hoppe over dette punktet da det gjelder de som ankommer med hurtigbåt. Jeg ønsker transport fra hurtigbåtkaia på Vega til preturen/overnattingsstedet mandag 6. mai. (Pris kr. 100,- per person)
Transport (avreise 9. mai)
Båttur
Måltider
Måltider
Måltider
Pre-tur alternativ 1
Mandag 6. mai er det mulighet til å være med på pre-turer. Alternativ 1 er tur til Sundsvoll. Her blir du kjent med Trollfjell Geopark , som Vegaøyan Verdensarv er en del av. Det vil også bli geologiformidling og vandretur enten i Vegatrappa eller langs havet mot Vegdalen. Etter turen vil det bli bålkos med kaffe og mer. Avgang fra konferansestedet kl. 15 og retur kl. 17;30. Prisen for pre-turen er 500,- per person. Transport til og fra Sundsvoll er inkludert.
Pre-tur alternativ 2
Mandag 6. mai er det mulighet til å være med på båttur til Lånan, Vegaøyans største egg- og dunvær. Her blir vi tatt i mot av ærfuglevoktere som tar oss med på en spennende historievandring i ærfuglens rike. Hovedfokuset i Lånan vil være ærfugltradisjonen, som er Vegaøyans universelle verdi (OUV). Underveis på turen serveres det middag. Avgang er 18:15 og retur er 22:15. Det blir transport til og fra overnattingsstedene. Pris per person er 1850,-.
 

forslag til
reiserute

PROGRAM

Om Lånan

om

Trollfjell
Geopark