Vega camping

Helårs campingplass som ligger idyllisk til ved Floavatnet. Supert skiterreng og isfiske om vinteren. Flott jaktterreng til gås og rådyrjakt. Utleie av båt, kano og sykkel. Merkede turløyper i gangavstand fra campingplassen.

Campingmuligheter

På Vega Camping ønskes telt, bobiler og campingvogner velkommen. Campingplassen ligger helt i vannskorpa til Floavannet, og har 24 strømuttak for bobiler og campingvogner. Det er plen på hele området, så det er mykt og godt og god plass for de som reiser med telt.

I servicebygget har vi kjøkken med komfyr, oppvaskkum, vaskemaskin og tørketrommel som kan disponeres av alle våre gjester.

Overnattingsmuligheter

Vega Camping har 2 hytter til leie og 1 stor camingvogn med fortelt, og i andre etasje på servicebygget er det 2 hybelleiligheter.

Både hyttene og leilighetene er utstyrt med senger, puter, dyner og sittegrupe. Kjøkkenbenk med oppvaskkum og varmt og kaldt vann, kjøleskap, kokelate, koketilbehør, servise og bestikk. Alle boenhetene har også ei informasjonsmappe med brosjyrer og informasjon om Vega

Leilighetene:
"Terassen" har faktisk en stor terasse, hvor du kan nyte kveldsola ute en fin sommerdag. Leiligheta er ca 20 m2, og har 2 enkle senger og en dobbel sovesofa.

På sørsida har vi "Loftet", som er ca 30 m2. Den inneholder et soverom med 1 familiekøye + 1 enkel seng. I stua er det en dobbel sovesofa, som gjør at det tilsammen blir 6 sengeplasser.

Her er det lov å ha hund med.

Hyttene:
Hytta "Frøya" på 15 m2 ble bygget i 2009. Den har en liten sovealkove med familiekøye og en enkel sovesofa i stuen som tilsammen gir 4 sengeplasser.

Hytte nr 2 er "Embla" og ble bygget i 2011. Den er på 23 m2, og har 1 soverom med familiekøye og hems med plass til 2. Hytta har også et lite bad med dusj og toalett.

Hyttene har radio, tv, kjøleskap, kokeplate, kasseroller, kopper, glass, fat og bestikk.

Hund tillates i en av hyttene.

Glamping:
Teltet vårt er ca 20 kvm, og utstyrt med dobbeltseng (oppredd, selvfølgelig!), sittegruppe, lys, varme og filleryer for den nordnorske godfølelsen. Telttypen er å se over hele verden og er meget stabil, selv i mye vind. Teltet er plassert med inngangen og utsikten mot Floavannet, på campingens beste teltplass. For våre glampinggjester er dusjer og utvask inkludert.

Tømming av bobil

Bobiltømming.png

Det er bobiltømming ved søppelkonteinerne på SHMIL (Nordmyra, Gladstad). Der finnes også en vannslange til spyling. Se bilde til høyre for merking av sted for tømming. 

 
 

Vega camping

Floa, 8980 Vega
Tlf: +47 943 50 080
E-post: post@vegacamping.no
www.vegacamping.no
Vega Camping på Facebook